Simptomul neobişnuit al COVID-19 care este tot mai întâlnit de medici în ultima vreme. Cum îl recunoşti

În timp ce încercarea de a controla răspândirea virusului continuă, simptome noi și neobișnuite au ieșit la suprafață și fac ravagii. Deși, febra, oboseala și tusea uscată sunt unele dintre cele mai des întâlnite semne ale infecției cu SARS-CoV-2, un simptom rar și „ciudat” a fost identificat în rândul pacienților cu COVID-19, care provoacă infecții la nivelul gurii.

Potrivit unui epidemiolog de la King’s College din Londra, unul dintre simptomele neobișnuite ale COVID-19 s-ar putea dezvolta la nivelul gurii. El susține că s-a înregistrat o creștere a numărului de pacienți cu COVID-19, care suferă de simptome neobișnuite, cum ar fi „limba COVID” așa cum o numește el.

„Una din cinci persoane cu COVID prezintă încă simptome mai puțin frecvente care nu intră pe lista oficială, cum ar fi iritații ale pielii”, a mai adăugat epidemiologul.

În afară de asta, el susține, de asemenea, că observă un număr tot mai mare de „limbi Covid” și ulcere „ciudate” bucale la pacienții cu COVID-19.

„Limba COVID” poate provoca pete și ulcere la nivelul întregii guri, deși limba revine la normal într-o săptămână, potrivit specialiștilor.

„Limba COVID” poate provoca infecții grave în interiorul gurii.

Lasa un comentariu