Celebrul artist Benone Sinulescu găsit inconștient în casă. Acesta a fost internat de urgență la Arad

Celebrul artist Benone Sinulescu a ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primiri Urgențe dincadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Artistul de 84 de ani a ajuns la spital conștient cu o ambulanță de tip SMURD pentru a fi supus unor investigații medicale generale.

Celebrul artist Benone Sinulescu găsit inconștient în casă

Artistului i s-ar fi făcut rău în cursul serii de joi și a fost dus la centrul de îngrijiri paleative pentru că ar suferi de mai multe boli. Acesta ar fi fost găsit inconștient, căzut în casă.

Starea i s-ar fi agravat, motiv pentru care a fost transferat la Spitalul Județean din Arad. Artistul va fi supus mai multor investigații în spitalul din Arad.

Cunoscutul interpret de muzică populară are o carieră de peste 60 de ani. A scos primul album, în 1967 la „Electrecord” și de atunci a dăruit publicului peste 50 de albume.

Citește și Înțepătura de albină poate fi letală. 10 lucruri care vă pot salva viața.

Înțepătura de albină poate fi letală! Ieri un bărbat din Iași a murit după ce a făcut șoc anafilactic în urma înțepăturii de albină. Bărbatul era originar din comuna ieşeană Ion Neculce. Intervenția rapidă este esențială iar adrenalina e regina terapiei în cazurile grave.

Dr. Tudor Ciuhodaru, Medic Primar Medicină de Urgență ne spune 10 lucruri care ne pot salva viața, atunci cînd suntem atacați de o albină.

Lasa un comentariu