Catrinel Menghia a vorbit intr-un interviu despre cum s-a schimbat viata ei de cand a plecat din Iasi

Catrinel Menghia este o tânără frumoasă, celebră, dar modestă și timidă, născută în Iași, care joacă în filmul ‘La Gomera’, în regia lui Corneliu Porumboiu, film care este propunerea României la Oscar. Ea a oferit un interviu în care a povestit cum a trecut de la modelling la actorie fără să fi urmat cursuri în acest domeniu, cum a ajuns în atenția regizorilor și cum a ajuns cunoscută în întreaga lume.

Catrinel a vorbit despre un episod destul de greu din viața sa.

sursa: ziaruldeiasi.ro

„La un moment dat, la vârsta de 26 de ani, eram tristă pentru tot ce se întâmpla. M-am despărțit de soțul meu. A fost foarte trist, urât ce s-a întâmplat. M-am simțit așa, ca pe vremuri – când divorțai era ca un faliment, ca un eșec. În ziua de azi, când nu te mai înțelegi, bagi divorț. Mi-era și rușine de familie. ‘Ce-o să spună mama, tata’? Simțeam că… În fine. M-am închis. Am plecat de acasă. N-am știut că o să divorțez. M-am supărat pe o chestie și într-o zi a fost prea mult și am ieșit din casă. Am ieșit din casă noaptea, nu am știut că n-o să mă mai întorc. Am sunat o prietenă, am rugat-o frumos dacă pot să vin la ea să dorm pe canapea și acea favoare de câteva ore, o noapte, o săptămână s-a transformat în șase-șapte luni de găzduire și am intrat așa într-un con umbră în inima mea și în mintea mea și nu mai voiam să fac absolut nimic, nici modă, nimic-nimic”, a relatat Catrinel.

Catrinel a spus că nu erau foarte mulți oameni celebri în Iași când ea a început să fie cunoscută.

„În Iașul ăla al nostru, așa, mic-mare, eram puțini cunoscuți. În momentul acela când aveam eu 15 ani, era un regizor nou, tânăr, care începea să aibă succes la București, se numea Mungiu, mai aveam o actriță-manechin, se numea Bârlădeanu, o atletă care mai nou era manechină, se numea Catrinel și ne cunoșteam oarecum. Am lucrat foarte mulți ani cu soția lui Cristian, Isabela Coman, pentru un brand românesc și țin minte că băteam apropo-uri subtile”, a povestit tânăra.

Părinții tinerei au fost sportivi de performanță. Ei i-au oferit o educație solidă, dură, după cum singură mărturisește.

Lasa un comentariu