Breaking news! Este oficial, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează!

Breaking news! Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au recunoscut joi că divorțează după 13 ani de căsnicie. Mai mult, antrenorul de 45 de ani a confirmat informația.

Despre divorțul celor doi s-a speculat de multă vreme, însă informațiile au fost infirmate mereu. Șocant este faptul că recent Reghecampf și Anamaria Prodan și-au reînnoit jurămintele de iubire la începutul acestei luni.

Reghecampf și Anamaria Prodan s-au căsătorit în vara lui 2008. Mai mult, cei doi au un copil impreună, pe Laurențiu Junior, născut în august 2008.

Divorțează! Reghecampf a depus actele la notar

Se pare că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a decis să facă primul pas și a depus actele la notar. Mai mult, a părăsit domiciliul conjugal, vila din Snagov. Antrenorul locuiește în prezent într-un apartament din București.

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc” a declarat Laurenţiu Reghecampf, potrivit Fanatik.ro.

Totuși, Anamaria Prodan nu a avut timp de vorbă și s-a limitat în a preciza: „Nu, nu! Dar am puțină treabă, am puțină treabă acum! Vorbim, pa, pa!”.

Citește și Poze interzise cu Anamaria Prodan din izolare! La 47 de ani are corp de puștoaică.

Poze interzise cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini în care apare cu un look schimbat, spectaculos. 

Sexy-impresara a ales să poarte tot aceeași nuanță de blond, dar cu părul mult mai scurt. Schimbarea este incredibilă, căci abia dacă o mai recunoști, cu machiajul impecabil. Imaginile au primit foarte multe aprecieri din partea internauților, mii de aprecieri, dar și mesaje frumoase în care îi spun cât de frumoasă este soția lui Laurențiu Reghecampf, ciao.ro