Anamaria Prodan și Reghecampf, o nouă căsătorie în secret!

Anamaria Prodan și Reghecampf, o nouă căsătorie în secret! Revenit din Arabia Saudita, Reghecampf a luat-o din nou de soție pe Anamaria Prodan.

Cei doi și-au înnoit jurămintele într-o ceremonie religioasă care a avut loc la Snagov. Totul a fost făcut în secret, cei doi anunțându-și numai prietenii apropiați asupra intențiilor pe care le au. După slujba, Anamaria și Reghe și-au invitat apropiații la o petrecere la un restaurant din Snagov.

Anamaria Prodan și Reghecampf, o nouă căsătorie
Anamaria Prodan și Reghecampf, o nouă căsătorie în secret

Sursa: sport.ro.

VIDEO! Momentul în care un pieton era să fie lovit în zona Canta de tânărul care a avariat 15 mașini.

Momentul în care un pieton era să fie lovit în zona Canta de tânărul care a avariat 15 mașini. Polițiștii rutieri ieșeni sunt în căutarea pietonului din imaginile de mai jos, care ar fi traversat pe trecerea de pietoni din zona Canta, în data de 1 iunie, în jurul orei 10.30, fiind aproape de a fi acroșat de un autoturism.

Se poate vedea cum conducătorul autoturismului ce era cât pe ce să lovească pietonul, intrând pe contrasens. Făptaşul este tânărul în vârstă de 23 ani, care a avariat 15 mașini de la Leţcani până la Gara Iaşi.

Cei care au detalii despre acest incident sau îl cunosc pe pieton, sunt rugați să sune la numărul de telefon 0232 302 772.

Lasa un comentariu