Se reiau zborurile de pe Aeroportul Iaşi. Vezi către ce destinații

Primele curse internaţionale, care vor fi reluate de pe Aeroportul din Iaşi, vor fi cele către Londra, Paris şi Eindhoven.

De asemenea, TAROM a anunţat că primele zboruri interne pe ruta Iaşi – Bucureşti sunt programate de la 18 mai.

Anunţul a fost făcut, ieri, de directorul aeroportului, Cătălin Bulgariu, care a admis faptul că reluarea zborurilor se va face în contextul ridicării stării de urgenţă şi doar dacă acest lucru va fi permis după instituirea stării de alertă.

„În urma discuţiilor pe care le-am avut cu un operator de transport aerian, vom deschide în acest weekend cursele spre Londra, Paris şi Eindhoven. Pe lângă acestea, se adaugă cursa spre Billund, singurul zbor regulat care s-a desfăşurat în toată această perioadă de pe Aeroportul din Iaşi. Urmează ca de săptămâna viitoare, în funcţie de deciziile pe care le iau autorităţile italiene, să se zboare şi spre Italia, iar peste două săptămâni, să se opereze cursele spre Bruxelles.

În acest moment ştim că vor fi operate Anglia, Franţa, Germania şi Olanda, începând de pe 15 mai, dacă se ridică restricţiile de zbor. În ceea ce privește zborurile interne, TAROM a anunțat că va relua cursele Iași-București, începând cu data de 18 mai”, a declarat Cătălin Bulgariu, directorul Aeropotului Internațional Iași.

Lasa un comentariu