Salvați-l pe Rareș! Maraton al vieții pentru tânărul de 17 ani din Răducăneni

Sute de adolescenți și nu numai s-au mobilizat în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru salvarea vieții lui Rareș, un băiat de 17 ani din Răducăneni.

Diagnosticat cu o tumora cerebrala inoperabila la acest moment, tânărul are nevoie de bani pentru un tratament cu radioterapie protonică, metodă care necesită fonduri financiare pe care familia nu le are.Apelul disperat la ajutor are mii de distribuiri pe rețelele de socializare, scrie ziaruldeiasi.ro.

Mesajul pe Facebool al Andreei Diana

”Buna ziua! Va rog din suflet sa contribuiti la insanatosirea fratelui meu

Alergam. Profesie, copii, rate, taxe, responsabilitati , griji, bucurii, pandemie. Vremurile pe care le traim ne-au transformat in redutabili alergatori la un maraton…maratonul vietii.

Sunt oameni , insa, pentru care totul in jur a incremenit si ritmul vietii se masoara in bataile inimii, respiratia, privirea si zambetul copilului aflat in suferinta pe un pat de spital.
Marian si Monica Lupu lupta din toate puterile pentru a-și salva fiul, pe Rareș, un băiețel sensibil, bun la suflet, care mereu ii ajuta și ii iubește necondiționat pe toți cei din jur și care trece printr o situatie extrem de grea…
Rares, in vârsta de 17 ani, a fost diagnosticat cu o tumora cerebrala inoperabila la acest moment, pentru care, solutia medicala este radioterapia protonica.  Aceasta procedura medicala poate fi realizata doar la o clinica in strainatate, iar costurile depasesc posibilitatile financiare ale familiei.

Se apropie Sarbatorile de iarna si multi dintre noi am inceput sa ne gandim , sa facem planuri impreuna  cu copiii nostri si pentru ei… 

Marian si Monica fac si ei planuri… planul lor suprem este de a-si salva copilul,  pe Rares. Putem face  parte din planul acestor parinti , avem sansa de a fi SPERANTA pentru ei si SALVAREA si VIITORUL pentru RARES.

Fiecare gand, fiecare donatie, reprezinta un pas mai aproape de insanatosirea lui Rares si sansa noastra de a ne dovedi OMENIA.
Emotiile dumneavoatra pot capata contur si se pot materializa in donatii in conturile deschise la  BRD pentru Rares, de catre tatal sau , Lupu Marian . 
CONT LEI: RO70BRDE240SV54521292400
CONT EURO: RO66BRDE240SV54521372400
SWIFT CODE: BRDEROBU”

Lasa un comentariu