S-a descoperit elixirul tinereții. Cercetătorii israelieni au anunțat că bătrânețea a fost combătută

Cercetătorii israelieni au anunțat progrese „neobişnuite” în inversarea procesului de îmbătrânire, relateaza alephnews.ro

Oameni de 64 de ani din studiu au întinerit. Studiul a fost realizat la Universitatea Tel Aviv.

Într-o perioadă în care toate eforturile se îndreaptă către combaterea pandemiei de coronavirus, cercetătorii israelieni fac omenirii un noian de bine. Au anunțat că procesul îmbătrânirii a fost combătut.

Chiar dacă informațiile par mai mult de domeniul SF, anunțul se bazează pe o serie de concluzii ale unui studiu științific.

Revista Neuroscience a publicat rezultatele tratamentelor concepute de universitarii israelieni, care folosesc oxigen hiperbaric și certifică că o îmbatrânire a celulelor a fost oprită cu o treime în trei luni.

Studiul a folosit oameni de peste 64 de ani sănătoși, care au fost expuși unor 60 de sesiuni cu oxigen hiperbaric timp de trei luni.

Rezultatele analizelor de sânge arată ca procesul de îmbătrânire a fost inversat.

În anii 60 schimbarea stilului de viață și practicarea sportului au arătat că prelungesc viața considerabil. Astăzi suntem într-o etapă mult superioară”, spune profesorul Efrati, de la Universitatea de medicina din Tel Aviv.

Lasa un comentariu