S-a aflat! Iată motivul pentru care Laura Lavric a divorțat de fostul soț

Laura Lavric și-a deschis sufletul în fața publicului ei și a vorbit despre divorțul de fostul soț, dezvăluind motivele care au dus la separare.

Laura Lavric se numără printre cele mai îndrăgite artiste de folclor de la noi din țară, iar de-a lungul anilor de când a urcat pe cele mai mari scene, cântăreața a reușit să atragă de partea sa o mulțime de fani.De asemenea, atunci când vine vorba despre evenimente, Laura Lavric se află mereu în topul preferințelor românilor, fără doar și poate.

Cu toate că are o mulțime de admiratori, puțini dintre aceștia știu, de fapt, greutățile prin care a trecut îndrăgita cântăreață, în urmă cu 25 de ani, aceasta trecând chiar și printr-un divorț. Recent, interpreta de muzică populară și-a deschis sufletul în fața celor care o iubesc și a vorbit despre motivele care au dus la separarea de fostul soț.

Laura Lavric: „La mine nu a fost o căsătorie din dragoste”

Laura Lavric și-a deschis sufletul în fața fanilor ei și a vorbit despre un moment greu din viața sa, acela când a divorț. În primă fază, cântăreața a explicat că nu s-a căsătorit cu fostul soț din dragoste, ci doar pentru beneficiile pe care i le-ar fi adus o căsătorie.

Interpreta de muzică populară a mai explicat că a făcut acest pas pentru că a trebuit, iar femeia l-a descris pe fostul partener ca fiind de o comoditate ”bolnăvicioasă”, cu care aceasta nu era de acord în niciun fel.

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: «Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră.» Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă.Vreau să spun că așa ceva nu se poate’ ’, a mărturisit Laura Lavric la un post de televiziune.

Mai mult decât atât, Laura Lavric spune că fostul ei soț a jignit-o de mai multe ori, iar aceasta își aduce aminte că la un moment dat bărbatul a fost chiar și violent.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi «Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent». Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”a mai spus ea.

Motivul pentru care artista nu și-a mai refăcut viața după divorț

De asemenea, Laura Lavric a mai spus că după divorț a mai avut relații, însă nu au fost stabile, punând totul pe baza destinului.

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani. Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. Eu? Niciodată! Nu l-am iubit. Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani’’a povestit Laura Lavric.

Sursă: wowbiz.ro

Citește și: Mario Fresh, la un pas de moarte! Iată ce a pățit artistul

Lasa un comentariu