Reprezentanții Federației Solidaritatea Sanitară, protest la guvern

Reprezentaţii Federaţiei Solidaritatea Sanitară au protestat, în faţa sediului Guvernului, cerând, între altele, adoptarea tuturor măsurilor necesare pentru protecţia sănătăţii şi securităţii salariaţilor din domeniul medical, relatează radioiasi.ro

Ei spun că acţiunile de acest fel vor continua în fiecare zi de joi până la rezolvarea solicitărilor.

-Protestăm pentru salarii, pentru sporuri COVID.

-Pentru drepturile noastre, pentru o muncă decentă, pentru o pensie pentru copilaşii ai căror părinţi au decedat la locul de muncă, pentru protecţia noastră, pentru drepturile care ne-au fost promise vizavi de sporuri. Avem legi, dar nu sunt respectate.

-Suntem pentru ceea ce salariaţii solicită de luni bune de zile, de asigurarea echipamentelor individuale de protecţie atât cantitativ, dar şi calitativ, discutăm de reducerea programului de lucru la şase ore, respectiv de reducere a programului la trei ore continue, în situaţia salariaţilor care sunt îmbrăcaţi în combinezoane. Şi e firesc ca şi ei să beneficieze, discutăm de infirmiere, brancardieri şi aşa mai departe care sunt angrenaţi şi ei în aceiaşi măsură în lupta împotriva epidemiei COVID.

Lasa un comentariu