Reacţia lui Chirica la atacul din Podu Roş: Bodea, o piatră de moară pentru PNL Iași

Liderul filialei municipale a PNL, Marius Bodea, a declarat vineri că el va candida la Primărie din partea liberalilor, nu actualul edil, aşa cum s-a vehiculat în cercurile politice.

“Nu primim mafioţi în partid”, a subliniat Bodea, referindu-se la Mihai Chirica.

Primarul a reacţionat la criticile formulate de deputatul PNL, scrie ziaruldeiasi.ro.

“Nu cred ca este important pentru mine aceasta iesire publica, mai ales ca a avut și un atac mizerabil la persoana mea. De fapt este un atac politic care arată foarte multă frustrare, pentru că domnul deputat Marius Bodea este de la începutul mandatului sau o dezamăgire pentru electoratul ieșean. În 4 ani de mandat, in care din calitatea de vicepreședinte a comisiei de transporturi și acum de președinte a acestei comisii in Parlamentul României, a abandonat impardonabil proiectul de centura ocolitoare a municipiului Iași precum și cel de autostrada pentru Moldova, proiecte care erau la îndemâna funcției ocupate , contribuind direct la subdezvoltarea Iasului și a Moldovei.

Bodea este mult sub scorul partidului, respectiv al PNL-ului, fără vreo șansa de câștig

Mai mult, nu are niciun proiect propus, demarat sau finalizat pentru Iași. Efectiv a consumat circa un milion de euro in patru ani de mandat din bani publici , pentru a sta intr un fotoliu de parlamentar . De aici provine, probabil,toată frustrarea sa politică motivat de faptul ca in scurt timp își încheie cariera și nu lasă nimic bun în urmă.

Parerea mea este ca domnul Marius Bodea a rămas o piatră de moară pentru PNL Iași. Toate sondajele, făcute de mine personal , de PNL, de PSD, de alte formațiuni politice sau civice, arată că dumnealui este mult sub scorul partidului, respectiv al PNL-ului, fără vreo șansa de câștig .

Prin urmare, niciun partid serios, mai ales care deține președinția României și se dorește la guvernare, nu poate candida la Primăria unui oraș de talia Iașului cu o persoană complet nepregătită din punct de vedere profesional și respinsă de ieșeni.

Prin urmare orice confruntare cu domnul Bodea ma lasa indiferent, mai ales ca nu cred ca se va ajunge acolo, PNL este un partid istoric care nu-și permite o asemenea abordare.

Referitor la doamna Chichirău, probabil, după ce își va rezolva problemele interne de partid, va vedea lucrurile cu alți ochi”, a declarat Chirica pentru jurnalişti.

Lasa un comentariu