Probe ADN. Sângele suspectului a fost găsit la locul dublei crime din cartierul Roua!

„Au fost trimise la Bucureşti mai multe seturi de rămăşiţe de îmbrăcăminte. Au fost descoperite urme de sânge aparţinând lui Ahmed Sami el Bourkadi, la locul faptei”, au precizat surse apropiate anchetei pentru ziaruldeiasi.ro.

Şah mat în cazul crimei duble din vila de pe Moara de Vânt! La locul crimei, experţii criminalişti au găsit pete de sânge aparţinând principalului suspect, Ahmed Sami el Bourkadi.

Acest lucru îl plasează pe tânăr la locul faptei: el a negat în permanenţă că a mai intrat în casa groazei după ce a plecat în seara de 8 decembrie de la mica petrecere cu victimele Youssef Ajniyah şi Vanessa Burlacu.

El a subliniat anchetatorilor că pe 9 şi 10 decembrie a revenit la vila în care se aflau înjunghiaţi cei doi tineri pentru a-şi recupera un hanorac şi un halat, apoi că ar fi fost trimis de către rudele victimelor să se intereseze de soarta lor, însă nu a intrat în casă deoarece „i-ar fi fost frică de un câine”. Culmea, rudele victimelor l-au trimis chiar pe criminal să se intereseze de soarta lor.

„Au fost trimise la Bucureşti mai multe seturi de rămăşiţe de îmbrăcăminte. Au fost descoperite urme de sânge aparţinând suspectului, la locul faptei”, ne-au precizat surse apropiate anchetei. Cel mai probabil, experţii criminalişti au reuşit să izoleze ADN-ul marocanului dintre cele ale victimelor, de pe un hanorac sau un alt obiect vestimentar. În cazul în care marocanul nu recunoaşte, deşi au probe solide, poliţiştii vor fi obligaţi să mai aducă măcar o dovadă: să afle mobilul crimei, locul unde suspectul a ascuns sau aruncat telefoanele victimelor, sau arma crimei. Ieri, avocatul lui Sami Ahmed El Bourkadi a precizat că nu ştie rezultatele expertizei.

„Am fost anunţaţi că au venit rezultatele expertizei ADN de la Bucureşti, şi cele de la Institutul de Medicină Legală Iaşi, însă ce ar conţine respectivele probe nu ni s-a adus la cunoştinţă. Ar fi vorba despre pete de sânge şi fire de păr. Au probe noi, dar nu mi le aduc la cunoştinţă, vor să fie o surpriză. Dar noi avem răbdare, zilele următoare vor cere prelungirea arestului, iar atunci vom afla ce probe au”, a spus ieri Raluca Andrei, avocatul marocanului.

„Urmează să fie adusă la audieri proprietara vilei în care au avut loc crimele, care s-a constituit parte civilă în privinţa distrugerilor, şi mai este un martor de audiat, nu ştiu cine este. Procurorii au mai pus o serie de întrebări cu privire la extinderea cercetărilor cu infracţiunile de distrugere şi furt calificat, avându-se în vedere că a avut loc un incendiu şi au fost sustrase bunuri. Sami Ahmed a dat declaraţii complete, şi-a susţinut nevinovăţia, a spus că nu a furat niciun bun de acolo, că nu a avut niciun contact cu bunurile părţilor vătămate, că nu ştie de niciun incendiu”, a completat avocatul.

Cititi mai multe pe ziaruldeiasi.ro

Lasa un comentariu