Poliţiştii din Vaslui au împuşcat un bărbat care şi-a agresat părinţii şi i-a ameninţat cu un topor pe oamenii legii

Sursa foto: observator

Poliţiştii vasluieni au folosit armamentul din dotare în cazul agresiunii de la Protopopeşti, pentru a-l calma pe bărbatul care şi-a agresat părinţii şi i-a ameninţat cu un topor pe poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui a anunţat, joi, că Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată de către un asistent medical cu privire la faptul că, în urma unei intervenţii în localitatea Protopopeşti, comuna Tăcuta, au fost găsite două persoane care prezentau plăgi înjunghiate şi un bărbat ce se manifesta agresiv.

“Patrula de ordine publică deplasată în temeiul sesizării a identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani, fiul celor două persoane depistateî – n vârstă de 64, respectiv 58 de ani – care manifesta un comportament agresiv şi a ameninţat membrii patrulei de intervenţie cu un topor. În cauză au fost efectuate mai multe focuri de armă, de avertisment, în plan vertical  cu pistolul din dotare, ulterior fiind efectuate focuri de armă spre zona picioarelor, respectiv a abdomenului bărbatului”, a precizat IPJ Vaslui. 

Trei persoane au fost transportate la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, miercuri seară, în urma unei agresiuni care a avut loc la Protopopeşti. Una dintre victime, un bărbat de circa 60 de ani, era inconştientă şi cu răni la cap. Celelalte victime au fost preluate de echipajele SAJ Vaslui fiind transportate la aceeaşi unitate medicală.

Citeste Kievul a închis temporar punctele de trecere a frontierei cu România şi Ungaria

Lasa un comentariu