Viorica Dancila i-a deranjat pe pensionarii din Ialomita de la sah

Premierul demis Viorica Dăncilă a participat miercuri la o vizită electorală în județul Ialomița. Dăncilă s-a plimbat pe străzile din Slobozia, a intrat în vorbă cu pensionarii care jucau table în parc și a pupat moaște la biserica din localitate. 


Viorica Dăncilă a fost întâmpinată de Episcopul Vicențiu, care a invitat-o să viziteze biserica și să pupe moaștele Sfântul Mucenic Vicențiu din Roma și ale Sfântului Ierarh Andrei Șaguna. Episcopul i-a transmis mai apoi câteva cuvinte.

„Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă dăruaiscă pacea Sa, multă putere și de fapte bune toți avem nevoie și mai ales țara noastră. Vă mulțumim că ați poposit la noi”, i-a spus acesta candidatului PSD la alegerile prezidențiale. 

Înainte să ajungă la biserică, Viorica Dăncilă s-a plimbat prin parc alături de secretarul general al partidului Mihai Fifor și de președintele CJ Ialomița, Victor Moraru.

Viorica Dăncilă a fost invitată de pensionarii din parc la „o tablă”. „Altă dată o să accept provocarea”, le-a răspuns Dăncilă. Unul dintre aceștia s-a supărat însă că alaiul cu care a venit candidatul PSD l-a deranjat de la partida de șah. „Lăsați-ne, mă, să jucăm șah!”, a fost replica sa.

sursa: digi24.ro

Lasa un comentariu