Petiţie pentru redeschiderea sălilor de sport. Singurul județ din România în care s-au închis

  • În Timişoara, CJSU a închis sălile de fitness, din cauza ratei de infectare, relateaza alephnews.ro
  • Incidenţa a ajuns vineri, la 3,39 cazuri la mia de locuitori
  • Petiţia pentru redeschiderea sălilor de sport a adunat 2.049 de semnături, în 24 de ore

La Timişoara s-au închis sălile de sport, din cauza ratei de infectare. Ramona Olteanu, proprietara Friends Arena consideră măsura discriminatorie. Pentru că în Bucureşti sau Craiova, sălile de fitness funcţionează în continuare.

Ramona spune că oricum are deja pierderi de câteva zeci de mii de euro. A avut sala închisă două luni, apoi a funcţionat la capacitate redusă. Ramona nu înţelege decizia Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, când nimeni nu s-a infectat la sala de sport.

Ramona Olteanu, manager Friends Arena: „Este foarte greu să te organizezi peste noapte, să-ţi suspenzi activitatea integral, ca apoi să continui cu un proces de menţinere a clienţilor şi readucere înapoi, a le demonstra că sala de sport este un mediu safe. Cred că decizia luată în judeţul Timiş, spun judeţul Timiş, pentru că este singurul judeţ în care s-a luat această decizie de suspendare integrală a activităţilor sportive, este una greşită şi aş putea spune chiar abuzivă.”

Revoltată este şi Carmen, care este educatoare. Lucrează de acasă, iar mersul la sală o ajuta să depăşească această perioadă. Alături de alţi iubitori de sport, Carmen îi cere prefectului de Timiş să redeschidă sălile de fitness.

Este vorba despre o petiţie online pe care au semnat-o până acum, cam 2.000 de clienţi ai sălilor de sport.

Carmen Safta, clientă: „Exerciţiile fizice erau pentru mine un refugiu în a-mi regăsi un vibe bun. Totodată consider că ajută la îmbunătăţirea sistemului imunitar şi nu că ar fi un pericol pentru această perioadă.”

Lasa un comentariu