Percheziții ale procurorilor si polițiștilor ieșeni într-un dosar de trafic de droguri

Procurorii DIICOT efectuează luni percheziţii la locuinţa protestatarului Cristian Dide, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducerea în ţară de droguri de risc.

Dosarul este instrumentat de DIICOT Iaşi.

„La această oră, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, desfăşoară o acţiune, care vizează persoane bănuite de introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc (cannabis şi produse cu conţinut THC). Acţiunea constă în efectuarea a 9 percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Călăraşi, la adresele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, precum şi la sediile şi magazinele de desfacere a mărfurilor aparţinând persoanelor cercetate.Până în prezent, în urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate produse şi substanţe, susceptibile a face parte din categoria drogurilor”, transmite IPJ Iași.

Citește și FOTO: Tragedie într-o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat mașina părinților și au plecat de acasă

Tragedie într-o familie din Vaslui, după ce doi frați minori, de 16 și 17 ani, au furat autoturismul părinților și au plecat de acasă. Au fost localizați, în această dimineață, pe un câmp din comuna Ivănești, unde se răsturnaseră cu mașina. Din păcate, unul dintre cei doi frați, cel de 17 ani, a fost găsit mort.

Lasa un comentariu