Partidă de amor finalizată tragic! O femeie din Pașcani a murit după ce și-a introdus în vagin un spray fixativ!

O femeie de 55 ani din cartierul Fântânele și-a pierdut viața după o partidă de amor eșuată. Aceasta și-a introdus în vagin un tub de spray fixativ, după ce bărbatul cu care a întreținut relații sexuale nu a avut erecție.

Totul s-a petrecut în noaptea de 24/ 25 februarie. Femeia s-a întâlnit cu bărbatul, la locuința ei. După ce au băut o sticlă de vin au încercat să întrețină raporturi sexuale. Lucrurile au decurs contrar așteptărilor, scrie newspascani.com.

Contactul dintre cei doi nu se concretiza, așa că au apelat la ceva stimulativ. Potrivit achetatorilor femeia și-a introdus în vagin un tub de spray fixativ. Bărbatul, cu patru ani mai tânăr, l-ar fi împins și mai adânc, dar în același timp a lovit cu palmele femeia.

Din cauza hemoragiei, în dimineața zilei de 25 februariei femeia a decedat. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani a ajuns la fața locului. Victima a fost resuscitată timp de o oră, însă ulterior a fost declarat decesul.

Ancheta a fost preluată de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, acolo unde suspectul va fi propus pentru reținere preventivă, suspect fiind de omor.

Lasa un comentariu