O tânăra s-a lăudat pe Facebook că a intrat fără certificat verde într-un mall din Iaşi

O tânără s-a lăudat, live, pe Facebook că a intrat fără certificat verde într-un cunoscut mall din Iaşi. S-a şi filmat în timpul plimbării prin mall, iar la un moment dat şi-a scos masca de protecţie, fiind tot în interiorul centrului comercial.

Mai mult, femeia ia în derâdere masurile de restricţie impuse în contextul pandemiei de coronavirus, certificatul verde fiind obligatoriu, conform legii, pentru intrarea în orice spaţiu public neesenţial.

„Sunt în mall, am vorbit, m-au lăsat până la urmă. Daca am făcut urât, vedeţi?”, spune tânăra, la un moment dat.

În continuarea discuţiei cu cei care o urmăreau live pe Facebook, femeia continuă să se laude că a intrat în complex fără să se supună regulilor.

„Ce dragă, nu vă vine sa credeţi? Uitaţi-vă. Ei, certificat COVID. Îmi ceri mie certificat COVID? Uitaţi-vă la faţa mea, fără mască!”, a adăugat ea.

Reacția reprezentanţilor mall-ului

Contactaţi de „Adevărul.ro, reprezentanţii mall-ului din Iaşi au precizat că accesul în centrul comercial se realizează doar pe baza certificatului verde, însă referitor la cazul tinerei care se laudă că a intrat fără document în mall, reprezentanţii centrului spun că nu comentează.

„Menţionăm faptul că prioritatea noastră este respectarea tuturor normelor dispuse de autorităţile abilitate, pentru a proteja sănătatea şi siguranţa clienţilor, iar accesul în centrul comercial se realizează pe baza certificatului verde. Privitor la situaţia la care faceţi referire, nu dorim să comentăm”, se arată în răspunsul oficial remis sursei citate.


Citește și Managerul de la Infecţioase Iaşi: Următorul vârf de infectări, la sfârşitul lui ianuarie

  • Ca lighioane asta sunt multe și mulți. In Palas intra pe la Folie si pe urma trec mai departe in mall. Să-i legitimeze politia in Mall si să-i sature de smecherie si de amenzi.

Lasa un comentariu