O minoră s-a înecat în Nistru: copila a vrut să-și facă poze, în apă, pe fundalul apusului de soare

O minoră s-a înecat în Nistru! Potrivit presei transnistriene, totul s-a produs aseară, în jurul orei 20:10 în Transnistria. Două minore au decis să traverseze podul pentru a face fotografii pe fundalul apusului și al râului Nistru. Una dintre fete s-a apropiat de apă și a decis sa înoate. 

După puțin timp, minora a început să se înece. Prietena sa a încercat să o ajute, dar nu a putut sa o scoată din apă. Salvatorii au căutat adolescenta până noaptea târziu. Căutările au continuat astăzi, iar corpul fetei înecate a fost găsit la 10 metri de la plajă, în locul în care există gropi adânci.

Sursa: protv.md

Ludovic Orban, mesaj către cetățenii Republicii Moldova, înainte de alegeri. Acesta o susține pe Maia Sandu

Starea de alertă va fi prelungită cu 30 de zile! Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat, miercuri, o decizie prin care propune prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând din 12 iulie şi lista măsurilor care vor fi aplicabile. Decizia va fi aprobată joi, în Guvern.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat în şedinţa de astăzi, 7 iulie 2021, Hotărârea numărul 44 prin care se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul naţional, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 12.07.2021 precum şi măsurile de prevenire şi control necesar a fi aplicate în contextul epidemiologic actual”, a transmis, miercuri, CNSU.

Lasa un comentariu