VIDEO! O femeie a fost dată afară din parcul de distracții din cauza pantalonilor săi

O femeie a fost dată afară din parcul de distracții din cauza pantalonilor săi! Întâmplarea s-a petrecut în Oklahoma City, la parcul Six Flags. 

Femeia a postat un clip pe contul de TikTok în care se vede că a fost abordată de autorități, în timp ce se afla în parc alături de fetița ei. Conflictul a început după ce ofițerii i-ar fi spus că pantalonii săi sunt mult prea scurti și trebuie să părăsească parcul.

,,Mi s-a spus că trebuie să merg să îmi cumpăr o pereche noua de pantaloni”, a spus femeia. Se poate vedea în filmulețul de mai jos cum fetița acesteia plânge.

Cu toate astea, un purtător de cuvânt al parcului de distracții a vorbit pentru Star-Telegram și a dezvăluit că motivul pentru care aceasta a fost dată afară a fost comportamentul ei, și nu lungimea pantalonilor. 

,,Femeia a fost oprită inițial din cauza pantalonilor săi, care expuneau o parte significantă a fundului sau. I s-au oferit numeroase oportunități să se schimbe sau să se acopere, însă a refuzat. În schimb, a răspuns cu injurii și comportament ofensiv”, au fost explicațiile, conform sport.ro.

Lasa un comentariu