O elevă surprinsă în timp ce trăgea pe nas o liniuţă de praf alb, chiar în timpul orelor

O adolescentă din Mediaş a fost surprinsă în timp ce trăgea pe nas o liniuţă de praf alb, chiar în timpul unei ore.

Fata se întoarce cu spatele spre profesoara care se afla în faţa clasei şi prizează, în timp ce era filmată de un coleg. Deşi vede că este filmată, tânăra nu se fereşte şi îşi duce gestul până la capăt.

Filmuleţul, care a fost făcut miercurea trecută, a devenit în scurt timp viral pe reţelele de socializare, iar conducerea liceului Axente Sever din Mediaș spune că atât eleva, cât şi colegul care a filmat-o au fost mutaţi disciplinar la un alt liceu.

Cazul a fost preluat de DIICOT

Poliţia spune că incidentul este verificat de DIICOT, care a preluat cazul şi urmează să stabilească dacă praful face parte din substanţele interzise de lege sau nu.

„Este vorba de un filmuleţ, care a apărut pe reţele săptămâna trecută, miercuri. În filmuleţ apare o elevă de la liceul Axente Sever din Mediaş, folosind nişte droguri. Doamna director a chemat imediat părinţii la şcoală, s-a prezentat mama elevei, a fost anunţată şi poliţia şi a fost discutat cazul. Mai mult decât atât în consiliul clasei s-a propus o sancţiune maximă de mutare disciplinară într-o altă unitate de învăţământ, şi pentru eleva care apare în imagini care foloseşte substanţele ce par droguri, dar şi a elevului care a făcut filmuleţul. Până acum, nu a provocat probleme majore, este un copil obişnuit, nu a ieşit în evidenţă cu un comportament foarte ciudat”, a declarat Csiki Attila, inspector specialitate ISJ Sibiu pentru Observator.

Sursa: Observator

Citește și Un nou record absolut de cazuri noi de la începutul pandemiei. Peste 18.800 de cazuri noi

Lasa un comentariu