NOUL JEEP® WRANGLER – MAI CAPABIL CA NICIODATĂ

Noul Jeep® Wrangler 4xe Plug-In Hybrid este aici! Noua generație dispune de un grup motopropulsor hibrid plug-in: un motor 2.0 turbo benzină și două motoare electrice, pentru un angrenaj care oferă un total de 380 CP, cuplat la un sistem de tracțiune integrală întotdeauna pregătit de aventură, atât în modul full electric, cât și hibrid. Cuplu maxim de 637 Nm și tracțiune mărite față de motorizările tradiționale, oferind performanțe off-road fără precedent, în siguranță deplină.

Vedeta gamei evoluează odată cu vremurile

Campionul incontestabil de off-road este vehiculul ideal si pentru utilizarea de zi cu zi în oraș, dispunând de o îmbunătățire semnificativă a performanței pe șosea, cu o accelerație de la 0 la 100 km/h în 6,4 secunde.

Serviciile Uconnect ™ sunt integrate în sistemul de bord al noului Jeep® Wrangler 4xe Plug-in Hybrid, așa că interacțiunea cu mașina ta va fi mereu simplă și intuitivă, datorită aplicației My Uconnect ™ (disponibilă în App Store și Google Play).

Grație funcției My eCharge, disponibilă exclusiv pentru posesorii de 4xe, vei putea monitoriza și gestiona încărcarea mașinii de la distanță, direct de pe telefon.

FII PRINTRE PRIMII CARE DESCOPERĂ TOATE AVANTAJELE

CELUI MAI PUTERNIC JEEP® WRANGLER DE PÂNĂ ACUM!

  • GARANȚIE AUTO EXTINSĂ
    PÂNĂ LA 5 ANI
  • Solicita oferta in showroom  AUTOPADOVA
  • SOS. IASI-Letcani, DN. 28, KM. 61, IASI
  • Tel. 0232.213.230; 0746.013.034

Lasa un comentariu