NEWS ALERT Fratele lui Petre Grigoraş a murit din cauza COVID-19! „În 5 minute l-au îngropat”

Petre Grigoraş, 55 de ani, antrenorul echipei Foresta Suceava, trece prin clipe dificile. Fratele său a fost răpus, luni, de COVID-19, iar decesul a fost consemnat în spitalul din Bacău.

Petre Grigoraş este din Moldova, dar el locuieşte în Constanţa. Mai mulţi membrii ai familiei sale au rămas însă în locurile natale, între aceştia şi fratele său care s-a dus, relatează digisport.ro

Grigoraş a preluat Foresta Suceava în septembrie 2019.

Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. luni) mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. o comună de lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a explicat Petre Grigoraș

”Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă.

Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a declarat Petre Grigoraș pentru doarromania.ro.

România are până azi 69 de decese din cauza COVID-19

România se află de luni seară în scenariul 4 legat de noul coronavirus, după ce ţara noastră a depăşit numărul de 2.000 de îmbolnăviri descoperite în urma testelor.

Azi, pe 31 martie 2020, la ora 14:00, România comunica 2.245 de îmbolnăviri şi 69 de decese.

În lume, până acum sunt declarate până la această oră 799.995 de îmbolnăviri şi 38.735 decese.

Lasa un comentariu