VIDEO Urşi polari înfometaţi aleargă după o maşină de gunoi

Urşi polari înfometaţi aleargă după o maşină de gunoi. Patru urși polari au fost filmați în Siberia în timp ce alergau după o mașină de gunoi, în căutare de hrană, conform The Siberian Times, care a publicat clipul video pe Twitter.

Urşi polari înfometaţi aleargă după o maşină de gunoi

Unul dintre urși poate fi văzut cum se ridică pe două picioare și se prinde de mașina de gunoi înainte ca aceasta să prindă viteză. În spate, alți trei urși aleargă după mașină. După o goană de mai multe zeci de secunde, unul dintre urși reușește să se agațe din nou de mașina de gunoi.

Imaginile video au fost surprinse în urmă cu mai multe luni. Videoclipul de la Novaya Zemlya a fost filmat acum câteva luni și a fost distribuit de expertul în urși polar, Viktor Nikiforov

Nu este primul astfel de clip cu urși polari înfometați. Anul trecut, un urs extrem de slab și înfometat a fost filmat în apropierea unui oraș siberian.

Citește și Cel mai mare urs din România, Arthur, a fost ucis de un prinț din Austria.

Asociațiile Agent Green și VGT (Austria) acuză că un prinț din Austria a ucis cel mai mare urs din România, sub pretextul că elimină o ursoaică din Covasna, care face pagube în gospodăriile localnicilor.

Prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein ar fi venit în România în luna martie. Contra unei taxe de 7.000 de euro (conform Știrilor ProTv) acesta a primit derogare de la Ministerul Mediului din România pentru eliminarea unei ursoaice cu pui. Animalul ar fi cauzat pagube anul trecut la unele ferme din Ojdula, județul Covasna, susține asociația Agent Green într-un material postat pe site-ul propriu. 

În schimb, prințul nu a omorât ursoaica vizată, ci un mascul care trăia în adâncul pădurii și care nu venise niciodată în apropierea localităților. Ursul Arthur era recunoscut ca fiind un exemplar sălbatic și era numit trofeu „de aur” de vânători.

Lasa un comentariu