VIDEO! Un şofer din Iaşi a fost amendat la mare cu 20.000 lei pentru că a aruncat gunoaiele din BMW pe spațiul public

VIDEO! Un şofer din Iaşi a fost amendat la mare cu 20.000 lei pentru că a aruncat gunoaiele din BMW pe spațiul public!

În urma apariţiei unor imagini pe reţelele de socializare, redate opiniei publice de către un cetăţean cu spirit civic şi preluate de către reprezentanţii mass media, Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa s-a sesizat din oficiu pentru a stabili cu certitudine datele concrete cu privire la fapta conducătorului auto, care abandona deşeuri din interiorul unui autoturism pe domeniul public al municipiului Constanţa.

Reamintim că duminică, 17 iulie, mai mulţi tineri au fost surprinşi aruncând gunoaie în zona Summerland din Mamaia. Iniţial, unul dintre bărbaţi scoate din portbagajul BMW-ului o ladă pe care o aruncă în spaţiul verde. Apoi, un alt tânăr ia un alt gunoi pe care îl aruncă tot în iarbă. Lângă cei doi bărbaţi se afla şi un al treilea, care, deşi nu a aruncat niciun gunoi, nu pare să fie deranjat de gesturile prietenilor săi.

Un şofer din Iaşi a fost amendat la mare cu 20.000 lei pentru că a aruncat gunoaiele din BMW pe spațiul public

Poliţiştii locali l-au identificat şi sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei pe conducătorul auto din muncipiul Iaşi, în conformitate cu prevederile O.U.G nr.92, art.20, alin.3, coroborat cu articolul 62, alin.1 lit.b.

„Vă reamintim că poliţiştii locali monitorizează în permanenţă întreg municipiul Constanţa şi manifestă toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale.

Vă rugăm să înţelegeţi că abandonarea deşeurilor poate atrage şi măsura complementară de confiscare a autovehiculului folosit la săvârşirea contravenţiei.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, transmite municipalitatea.

Citeste si Autoturism semnalat furat în Bulgaria, descoperit la Albița

Lasa un comentariu