VIDEO: Un fost fotbalist a murit după ce s-a aruncat de pe stâncă. Soția acestuia a filmat momentul, copii au fost martori

Fost jucător la Vitesse, Lamrabatte a murit după ce s-a aruncat de pe o stâncă înaltă de 35 de metri, sub privirile împietrite ale familiei sale. Soția sportivului și cei doi copii se aflau într-o barcă ancorată în fața stâncii, iar femeia a înregistrat tragedia.

Mourad Lamrabatte s-a aruncat de pe stâncă și a murit, sub privirile familiei. Soția sa a filmat întreaga tragedie

Se pare că soția lui Lamrabatte a filmat momentul în ideea de a urca video-ul ulterior pe rețelele sociale, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat. Cu toate acestea, cumva, clipul a ”scăpat” pe internet.

Mourad Lamrabatte, care a vrut doar să se distreze, nu și-a luat avântul necesar pentru a sări direct în apă și s-a lovit de peretele de stâncă. Acesta și-a pierdut cunoștința și nu a mai fost capabil să se salveze. Trupul neînsuflețit a fost scos de scafandri și, după autopsie, a reieșit că fostul fotbalist a murit înecat, nu din cauza impactului.

Vitesse, fostul său club, a transmis un mesaj pe rețelele sociale, după decesul lui Lamrabatte: ”Vitesse a primit trista veste a morții lui Mourad Lamrabatte. Fostul atacant al echipei a doua a clubului nostru abia împlinise 31 de ani. Le dorim familiei și prietenilor multă putere”.

Lamrabatte a jucat la echipa U23 a lui Vitesse în sezonul 2010/2011, când a câștigat Cupa Olandei la acea categorie de vârstă. A îmbrăcat și tricoul primei echipe, pentru care a înscris un gol într-o partidă amicală.

Sursa: digisport

Citește și VIDEO ÎNGROZITOR: O femeie a filmat moartea soţului ei, care încerca să salveze o prietenă

Lasa un comentariu