VIDEO ȘOCANT! Femeie lovită cu sălbăticie la metrou, în New York

Poliția din New York a făcut publice imagini violente, în care o femeie este lovită și împinsă de un tânăr, în timp ce urca pe scara rulantă de la metrou, potrivti The Sun.

Femeie lovită cu sălbăticie la metrou, în New York

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul trece pe lângă femeie, și imediat ce ajunge în fața ei, se întoarce brusc și o lovește cu piciorul, iar ea se rostogoleşte până la baza scărilor.

În cădere, femeia se lovește de o altă trecătoare, care apucă să se ferească din calea ei. Potrivit poliției, până acum bărbatul nu a fost identificat, deși imaginile cu el în timp ce iese de la metrou sunt destul de clare.

Autoritățile speră ca cetățenii să ajute la găsirea agresorului de la metrou.

Sursa: gds.ro

Citește și Abuz înfiorător asupra fiicei de 14 ani: doi soți arestați după un an de zile

Abuz înfiorător asupra unui copil de 14 ani! Un filmuleț compromițător cu o agresiune absolut terifiantă a ajuns în spaţiul public. Doi părinţi din Mânzăteşti și-au maltratat fetiţa de 14 ani, supunând-o la perversiuni sexuale şi bătăi.

Procurorii şi poliţiştii au arestat părinţii copilei după ce imaginile explicite cu cei doi părinţi care o lovesc pe fetiţă au apărut în spaţiul public. Faptele s-au petrecut în vara anului 2020, în urmă cu mai bine de un an de zile. Cei doi părinţi se numesc Dan Ioan Aftemi, iar ea, Loredana Roxana Aftemi, pentru viol şi pornografie infantilă.

Lasa un comentariu