VIDEO Președintele Republicii Moldova s-a vaccinat împotriva COVID-19

Președintele Republicii Moldova s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Astăzi, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu și-a administrat prima doză de vaccin împotriva COVID-19. Șeful statului moldovean s-a vaccinat cu vaccinul AstraZeneca la Policlinica de Stat. 

După ce vaccinul a fost administrat, Maia Sandu i-a îndemnat pe cetățeni să nu le fie frică și să se programeze la medicul de familie pentru vaccinare.

Sunt aici ca să-i încurajez pe cetățeni ca să se vaccineze, este foarte important. Mulți am pierdut oameni dragi, venituri, salarii, locuri de muncă, majoritatea suferă din cauza că nu-și pot vedea oamenii dragi, nu se pot aduna cu familia și prietenii. Singura soluție pentru a ieși din această pandemie este vaccinul.

În următoarele zile vom avea vaccin pentru toți. Astăzi va ajunge în R. Moldova următoarea donație din partea României, cele 100.000 de vaccinuri AstraZeneca. În următoarele luni vom aduce vaccin pentru toți cei care vor să se vaccineze.

Acum este important să conștientizăm cât de important este acest proces și să ne informăm corect.

Sunați la medicul de familie și programați-vă, întrebați când veți putea merge și să vă vaccinați”, a declarat Președintele Republicii Moldova.

Astfel, odată ce Președintele Republicii Moldova s-a vaccinat împotriva COVID-19, cetățenii sunt îndemnați să facă la fel.

Lasa un comentariu