VIDEO Moment neobișnuit: Un pasager a sărit dintr-un avion care se pregătea de decolare

Un bărbat a sărit dintr-un avion în mişcare pe pista celui mai mare aeroport din Los Angeles. Aeronava se pregătea de decolare, când la bord ar fi izbucnit o ceartă, iar unul dintre pasageri s-a ridicat brusc de pe locul lui.

Individul a încercat de mai multe ori să pătrundă în cabina de pilotaj, iar pentru că nu a reuşit, la scurt timp a deschis uşa avionului. Acesta a acţionat toboganul de urgenţă şi a sărit.

Citiți și Șef nou la PNL Iași, filiala municipală. Marius Dangă a câștigat alegerile.

Un pasager a sărit dintr-un avion

A fost prins rapid de poliţie, a fost reținut și dus la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Ulterior, aeronava s-a întors la poarta de îmbarcare.

Autorităţile au deschis o anchetă și nu au oferit nici o explicaţie despre incident, al doilea din ultimele zile. Săptămâna trecută, un şofer a forțat bariera de securitate şi a condus pe pista aeroportului

Citiți și Patru bărbați au murit după ce s-au luat la ceartă pentru șezlonguri.

Patru bărbați au murit împușcați într-un schimb de focuri în timpul nopții de sâmbătă spre duminică pe o plaja din nordul Albaniei. Alți doi au fost răniți, a anuntat poliția, citata de media albaneze, potrivit DPA.

Pe plaja Velipoje din apropiere de Shkoder, membrii a doua familii care conduc hoteluri în acel loc s-au certat din cauza cum erau aranjate corturile și sezlongurile.

Nu e clar deocamdată de ce conflictul a escaladat atât de tare încât s-a ajuns la folosirea armelor.

Lasa un comentariu