VIDEO ÎNFRICOȘĂTOR! Un şarpe uriaş A FOST FILMAT într-un spital din România

Un şarpe uriaş A FOST FILMAT într-un spital din România! Acestaa intrat în Spitalul Orăşenesc Balş, jandarmii fiind solicitaţi să intervină. Reptila a intrat pe uşa de acces a personalului şi s-a refugiat într-o sală de mese.

Potrivit olt-alert.ro, o reptilă a pătruns în Spitalul Orăşenesc Balş.

Şarpele, lung de un metru, a pătruns în unitatea de medicală pe uşa de acces a personalului, s-a plimbat pe un hol, apoi s-a refugiat într-o sală de mese. 

Un şarpe uriaş A FOST FILMAT într-un spital din România

La faţa locului au fost chemaţi jandarmii care au preluat şarpele şi i-au dat drumul în natură. 

”Ştiţi că este invazie de şerpi în judeţ, iar unul a ajuns în curtea spitalului. A intrat pe hol, unde a fost văzut de un asistent care a anunţat prezenţa şarpelui la 112. Au sosit jandarmii, l-au prins şi gata. Totul a durat cam 10 minute. Nu a avut loc nici un incident neplăcut”, a declarat managerul unităţii sanitare, Ramona Costache, pentru olt-alert.ro. 

Sursa: ZDI

Citește și Au apărut primele imagini cu ursul care dă târcoale Iaşului

Prezenţa ursului în pădurea de la Dobrovăţ a devenit o certitudine. După ce în zonă au fost identificate în ultimele săptămâni urme ale animalului, azi-noapte ursul a fost suprins de camere instalate în pădure.

Moș Martin s-a prezentat aseară la ședința foto organizată special pentru el”, a anunţat primarul din Dobrovăţ, Cătălin Martinuş, care a făcut publice imaginile.

De remarcat distanţa pe care s-a deplasat ursul – dacă e doar unul – în ultimele săptămâni. Primele urme de urs au fost depistate în padurea de la sud-vest de Dobrovat, la circa 2 km spre Cujba, comuna Tacuta-Vaslui (padurea Coloneasa).

Lasa un comentariu