Un profesor de 33 de ani de la UMF Cluj, s-a sinucis aruncându-se de la etajul unui hotel

Un cadru didactic de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Cluj s-a sinucis, aruncându-se de la etajul unui hotel din oraş.

Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, este medic specialist în genetică medicală şi lucra un spital cunoscut din Cluj-Napoca, potrivit stiridecluj.ro.

Medicul era cazat de marţi, 19 octombrie, la etajul cinci al hotelului, iar miercuri, el s-ar fi aruncat de pe balcon. 

Victima era asistent universitar la UMF Cluj şi, din primele informaţii, el suferea de o depresie.

Despre acest incident, Poliţia a fost sesizată prin apel la 112, miercuri dimineaţă, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locații de cazare în regim hotelier, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului, echipajele medicale au găsit un bărbat de 33 de ani, din județul Arad, care nu mai era în viaţă.

„Trupul neînsuflețit al persoanei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt și în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Sursa: Antena3

Citește și Nicolae Ciucă propus pentru funcţia de premier

Partidul Național Liberal îl va propune pe Nicolae Ciucă pentru funcția de premier la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, de joi. Decizia PNL după desemnarea lui Nicolae Ciucă va fi formarea unui guvern minoritar, format din PNL și UDMR, excluzându-i practic pe cei de la USR de la guvernare.

Varianta cu Nicolae Ciucă prim-ministru a fost propusă după o discuție în format restrâns între președintele Klaus Iohannis și conducerea PNL.

În noul guvern, liberalii vor vrea să ocupe toate ministerele cu prerogative de avizare, dar și ministere importante precum Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării.

Lasa un comentariu