Un copil de 4 ani din Buftea, care se plimba pe trotinetă a fost lovit în plin de o maşină. Băiatul a murit după câteva ore

O simplă plimbare s-a transformat într-o tragedie pentru o familie din oraşul Buftea. Un copil de patru ani a murit, după ce seara trecută a fost lovit în plin de o maşină, în timp ce se plimba pe trotinetă. Cu doar câteva secunde înainte de a fi spulberat, mama lui îl avertizează că din spate se apropie o maşină.

Tragedia a avut loc în jurul orei 22:00. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum copilul merge cu trotineta pe mijlocul drumului, în timp ce mama îi atrage atenţia că din spate se apropie un autoturism. 

Un copil de 4 ani din Buftea, care se plimba pe trotinetă a fost lovit în plin de o maşină

În secunda imediat următoare micuţul este lovit în plin. Înmărmuriţi, oamenii care se aflau pe stradă în momentul respectiv au privit cu groază întreaga scenă.

Echipajele medicale care au venit de urgenţă la faţa locului au fost nevoite să-l resusciteze pe copil. Manevrele au reuşit, iar după ce micuţul şi-a recăpătat pulsul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu, din Bucureşti. Astăzi, la câteva ore după accident, medicii au declarat decesul copilului.

După impact, șoferul a plecat de la locul accidentului, însă s-a prezentat, apoi, la sediul poliției din Buftea. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. 

Lasa un comentariu