UPDATE: Detalii privind atacul armat asupra școlii din Kazan/ VIDEO

Update: Atacul armat asupra școlii din Kazan. Împușcăturile de la școala din Kazan au fost organizate de mai multe persoane. Acestea din urmă au atacat în timpul desfășurării lecțiilor, a informat postul de televiziune ,,360″, cu referire la o sursă.

Potrivit interlocutorului agenției, copiii, care se aflau în interiorul clădirii, au primit un semnal pentru a se ascunde și s-au întins jos, pe podea. Cu toate acestea, se auzeau împușcături și strigăte. Copii au fost evacuați de către angajații OMON și salvatori.

Sursa, citată de RIA Novosti, a menționat că printre morți se numără o profesoară de clasele primare. „Se auzeau împușcături în toată școala. Au împușcat de multe ori. Există victime, există zvonuri că profesorii de clase primare au fost împușcați în fața elevilor de clasa întâi”, a spus ea.

Ulterior, a avut loc și o explozie. Unul dintre atacatori a fost reținut, al doilea, potrivit datelor preliminare, s-a refugiat în clădirea școlii, unde a fost lichidat. Potrivit informațiilor, 11 persoane au murit, 16 sunt la spital.

Știre inițială : Atac armat într-o școală din Rusia. Un profesor și șase elevi au murit în urma unui atac cu focuri de armă într-o şcoală din oraşul Kazan din centrul Rusiei. Alte patru persoane sunt spitalizate, potrivit agenţiilor de presă ruse, RIA Novosti şi AFP.

Atacul armat asupra școlii din Kazan

O sursă din cadrul poliţiei citată de TASS, a declarat că ,,doi necunoscuţi au deschis focul”. Există victime, numărul lor şi detaliile (atacului) sunt în curs de precizare”.

Potrivit RIA Novosti, un adolescent a fost arestat de poliţie şi de asemenea ar fi avut loc o explozie.

Citește și VIDEO. Ultimul bilanț: Patru morți civili, două femei și doi bărbați, în urma unui atac terorist islamist la Viena

Cel puțin 4 persoane au murit luni seara la Viena în urma unui atac terorist islamist: doi bărbați și două femei, care se aflau în centrul orașului, potrivit ultimelor informații citate de Reuters.

Atacatorul islamist a fost și împușcat de autorități. 15 au fost rănite, printre care și un ofițer de poliție. Casa atacatorului a fost deja percheziționată, a transmis șeful poliției marți dimineață, într-o conferință de presă extraordinară. Autoritățile au spus că este posibil să fie vorba despre mai mulți atacatori.

”În momentul de față credem că sunt mai mulți (atacatori). Dar investigăm orice pistă”, a declarat șeful poliției.

Lasa un comentariu