Și-a electrocutat soția ore în șir, apoi a băut erbicid. Un fost pădurar de 72 de ani, din Vrancea, a fost arestat preventiv.

Un fost pădurar de 72 de ani, din Vrancea, a fost arestat preventiv marți, sub acuzația de tentativă omor calificat asupra unui membru al familiei, precum și lipsire de libertate.

Bărbatul și soția lui erau în proces de divorț. Acesta este acuzat că a electrocutat-o ore în șir cu un cablu chiar în casa lor.

Fapta a avut loc pe 17 iulie. În acea noapte, femeia a reușit să alerteze poliția. A făcut asta într-un moment în care soțul ei a ieșit în curte să bea apă.

A electrocutat-o în timp ce ea dormea

Bărbatul a pătruns în camera soției sale când aceasta dormea. A introdus un cablu electric în priză, iar capetele neizolate i le-a aplicat acesteia pe corp.

După ce și-a electrocutat soția, pentru a scăpa de consecințe, bărbatul a băut erbicid. Acesta a fost internat câteva zile la Secția de psihiatrie.

Luni, fostul pădurar a fost externat, iar procurorii au luat decizia de a solicita arestarea preventivă, admisă de instanță.

A mai fost condamnat în trecut

Vârnceanul mai are o condamnare mai veche, pentru act sexual cu un minor – o fetiță de 13 ani care a și rămas însărcinată la acea vreme.

Bărbatul a recunoscut fapta. A motivat că și-a pierdut cumpătul într-un moment de furie deoarece fosta soție îl dăduse afară din locuință.

Fosta soție a obținut un ordin de protecție la solicitarea procurorilor. Astfel, bărbatul nu mai are voie să se apropie de domiciliul soției. Trebuie să păstreze o distanță de 150 de metri față de aceasta, timp de 6 luni.

Anterior, pe 18 iulie, un ordin de protecție provizoriu a fost emis pentru victimă.

Însă nu a fost pentru prima dată când un astfel de document a fost emis pentru femeie. În luna mai, bărbatul a amenințat-o cu moartea, astfel că s-a dispus ca, timp de o lună, acesta să păstreze distanța față de locuința comună și față de soția sa.

Sursa: Stirile PROTV

Lasa un comentariu