O tânără a plătit 24.000 de lei unei tămăduitoare pentru a se împăca cu fostul iubit

O tânără de 24 de ani din Maramureș a plătit 24 de mii lei unei așa zise tămăduitoare, în speranță că își va putea „recupera” fostul iubit.

Pentru că iubitul nu s-a întors, tânără și-a dat seama de greșeală pe care a făcut-o și a anunțat poliția. Ea a apelat la tămăduitoare, după ce a găsit un anunț pe internet. Apoi, fară să stea prea mult pe gânduri, a transferat imediat bani în contul individei care i-a promis ca în câteva luni se va împăca cu fostul iubit. Fata a continuat să depună diverse sume de bani, timp de trei luni, 24 mii lei în total, pentru ritualuri și sfaturi.

O tânără a plătit 24.000 de lei unei tămăduitoare

Într-un final, după ce și-a dat seama că a fost păcălită, a mers la poliție și a depus o plângere. Acum ea speră să își recupereze măcar o parte din bani.

Polițiștii fac cercetări pentru înșelăciune însă nu se știe dacă o să dea de urma individei. Mai ales că aceasta a reușit să obțină banii atât de ușor din spatele unui calculator, scrie protv.

Citește și Călugăr mușcat de o ursoaică cu pui, în apropiere de pârtia Rarău.

Un călugăr de la Mănăstirea Rarău a ajuns la spital, luni seară, după ce a fost mușcat de o ursoaică cu doi pui, în zona pârtiei Rarău. El se afla la cules ciuperci. Călugărul s-a deplasat singur până la mănăstire, cu o plagă care sângera la mâna stângă. Ulterior a ajuns la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată de caz luni, în jurul orei 20.45.

Lasa un comentariu