IKEA: „ATENȚIE: poate conține urme de păduri seculare din România”

Românii au răspuns cu indignare, marți seara, după ce, în mediul online, au apărut mai multe imagini cu etichetele unor produse de lemn, comercializate de IKEA în Viena.

„Pe produsele din lemn vândute de IKEA la Viena au apărut etichete care avertizează consumatorii cu mesajul ”ATENȚIE: poate conține urme din lemn de la păduri seculare din România.”, a anunțat organizația Agent Green, pe Facebook.

„Wood products sold by IKEA in Vienna started to be labeled with a message for consumers saying ”WARNING: May Contain Traces of Romanian Old-Growth Forests”.

„Este un fel de bataie de joc la adresa noastra … Nu va opri pe nimeni sa cumpere.”, „Asta-i culmea! Au pus o eticheta si gata! Se taie padurile in continuare si produsele se vand foarte bine si cu eticheta.”, „Degeaba. Ne rad in fata cu mesajele de genu…”, sunt doar câteva dintre mesajele românilor care au văzut fotografiile pe rețeaua de socializare.

Citește și Ruta feroviară Iași-Chișinău-Odessa gratuită pentru 10.000 de tineri

Șase eurodeputați susțin propunerea IDEP de a extinde inițiativa #DiscoverEU pentru ruta feroviară  Iași-Chișinău-Odessa, denumita UA-RM#DiscoverEU. Prin extensia #DiscoverEU propusă Comisiei Europene spre implementare, 10 mii tineri de 18 ani din regiunile Odessa, Iași și din Republica Moldova, vor putea călători cu trenul între Iași – Chișinău – Odessa, beneficiind de condiții de circulație gratuite. 

Lasa un comentariu