Festivalul ,,Forever Hit” anulat din cauza creşterii numărului de cazuri Covid

„Forever Hit”, cel mai mare festival de muzică disco din Europa care urma să aibă loc în această săptămână la Bucureşti a fost anulat.

Această decizie a fost luată întrucât incidența în București a trecut de 1 la mie. În plus, unii artiști veneau din țări pe care România le consideră roșii.

Cei care au cumpărat bilete pot recupera banii plătiți printr-un mesaj la adresa office@foreverhit.ro. Toate biletele cumpărate rămân valabile pentru ediţia din 2022.


Autorităţile au recomandat anularea, dar hotărârea vine şi în contextul în care s-au anunţat deja restricţii pentru nunți, botezuri și concerte. Forever Hit urma să aibă loc pe data de 18 septembrie şi era primul spectacol care avea loc pe Arena Naţională după doi ani.

Sursa: Spotmedia.ro

Citește și Un bărbat a fost declarat mort din greșeală

Situaţie incredibilă la cel mai mare spital din Oltenia. Un bărbat a fost declarat mort din greșeală, iar familia lui a fost chemată să ridice cadavrul. Oamenii au rămas fără cuvinte când au văzut că trupul celui decedat nu este ruda lor. Au cerut socoteală spitalului, însă cei responsabili ridică din umeri și își cer scuze.

Lasa un comentariu