Femeie găsită moartă și dezbrăcată lângă copilul și pisica sa, după un ritual de magie neagră

O femeie din Rusia, care renunțase la slujbă, a fost găsită moartă, alături de copil și pisica sa, după ce a început a studia magia neagră.

Elizaveta Tsarevskaya a fost găsită dezbrăcată, așezată peste fiica sa, iar pe lângă ele erau poze cu fostul iubit al femeii.

„După ce au intrat în apartament, chiar și ofițerii de poliție au fost șocați”, a declarat o sursă din poliție, care a adăugat că în cameră erau o mulțime de obiecte folosite la ritualuri magice, conform Mirror. 

Femeie găsită moartă și dezbrăcată lângă copilul și pisica sa

Atât femeia, cât și copilul și pisica aveau răni provocate prin înjunghiere de Elizaveta Tsarevskaya, care a fost numită “vrăjitoare” de către presa locală.

Soțul său, Artur Rusin, a spus că femeia era un arhitect apreciat și un designer talentat, dar că a devenit obsedată de ocultism și că încerca să comunice cu morții.

El a precizat că Elizaveta Tsarevskaya a rămas însărcinată cu un alt bărbat, pasionat și el de magia neagră, dar a precizat că la început el nu știut, crezând că fetița este a lui.

Sursa: stirileprotv.ro

Citește și VIDEO ȘOCANT! Femeie lovită cu sălbăticie la metrou, în New York

Poliția din New York a făcut publice imagini violente, în care o femeie este lovită și împinsă de un tânăr, în timp ce urca pe scara rulantă de la metrou, potrivti The Sun.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul trece pe lângă femeie, și imediat ce ajunge în fața ei, se întoarce brusc și o lovește cu piciorul, iar ea se rostogoleşte până la baza scărilor.

În cădere, femeia se lovește de o altă trecătoare, care apucă să se ferească din calea ei. Potrivit poliției, până acum bărbatul nu a fost identificat, deși imaginile cu el în timp ce iese de la metrou sunt destul de clare.

Autoritățile speră ca cetățenii să ajute la găsirea agresorului de la metrou.

Lasa un comentariu