Amazon susţine legalizarea marijuanei în SUA şi renunţă la testarea angajaţilor pentru consumul de canabis

Amazon susţine un proiect de lege propus de SUA pentru legalizarea canabisului la nivel naţional. De asemenea, compania ar şterge cazierele judiciare ale multor persoane condamnate, informează Reuters. 

Echipa de politici publice a companiei de comerţ electronic va sprijini activ The Marijuana Opportunity Reinvestment and Expungement Act. Legea urmăreşte legalizarea marijuanei la nivel federal, a declarat şeful pe consum Dave Clark într-o postare pe blog. 

Sperăm că alţi angajatori ni se vor alătura şi deputaţii se vor mişca rapid pentru a adopta această lege”, a declarat Dave Clark, într-o scrisoare către angajaţi. 

A7: a fost lansată prima licitaţie pentru construire.

Legalizarea marijuanei: Amazon renunţă la testarea angajaţilor

De asemenea, Amazon nu îşi va mai testa solicitanţii de locuri de muncă pentru consumul de marijuana pentru posturile care nu sunt reglementate de Departamentul Transporturilor, a adăugat Clark. 

În trecut, la fel ca mulţi angajatori, am refuzat să angajăm la Amazaon oamenii care au dat rezultate pozitive pentru consumul de marijuana,” a spus Clark. „Cu toate acestea, având în vedere că legile statului se mişcă în SUA, am schimbat politica.” 

Compania Amazon a fost dată în judecată, fiind acuzat că încalcă o lege din New York prin testarea solicitanţilor de locuri de muncă pentru marijuana, potrivit unui raport Westlaw. Guvernatorul statului New York a semnat o lege la sfârşitul lunii martie care legaliza marijuana de agrement.

Tânărul drogat care a avariat 15 mașini încasase o bătaie cruntă de la tatăl său, cu o seară înainte.

Tânărul drogat care a avariat 15 mașini de la Leţcani până la Gara Iaşiîncasase o bătaie cruntă de la tatăl său.

Cel mai bun prieten al tânărului a oferit declarații impresionante. Băiatul ar fi plecat de acasă la acest amic.

Fiul unei angajate de la Tribunal, proxenet de top prin metoda „Lover boy“.

Lasa un comentariu