Moroșanu a pierdut definitiv procesul cu poliția și rămâne pieton!

Cătălin Moroșanu va fi pieton în următoarele 3 luni, după ce a pierdut definitiv procesul cu Poliția Rutieră Galați.

Fostul luptător a contestat în instanță procesul verbal în care agentul notase că mașina pe care o conducea depășise viteza maximă legală în localitate, radarul surprinzându-l pe acesta gonind cu 105 km/h.

Polițistul i-a greșit numele! Pe Cătălin nu-l cheamă Moroșanu

Moroșanu a fost prins cu această viteză în 2019, însă a dat în judecată poliția și abia în urmă cu o săptămână procesul s-a finalizat. Sportivul invocase faptul că procesul verbal era lovit de nulitate pentru că polițistul, care probabil în recunoscuse de la televizor, i-a greșit numele, scriind ”Moroșanu” în loc de ”Moroșan”, așa cum este, de fapt, trecut în buletin.

Din această cauză, a declarat luptătorul, el nu a putut plăti o jumătate din amenda de 1.305 lei la CEC, în 48 de ore, pe motiv că angajata băncii a refuzat să încaseze banii pe un alt nume decât cel trecut pe procesul verbal, scrie wowbiz.ro.

De asemenea, Moroșanu a invocat o ”marjă” pe care aparatele radar o au, de circa 4-5 km/h. Dacă instanța ar fi acceptat acest argument, sportivul ar fi rămas cu permisul. Moroșanu conducea un BMW în momentul întâlnirii cu polițiștii.

Și în urmă cu două luni i-a fost suspendat permisul

”Moartea din Carpați” este un client vechi al polițiștilor de la Rutieră, care deja îl știu ca pe un ”cal breaz”. În luna septembrie a acestui an, el a fost surprins în județul Buzău, în afara localității, cu 154 km/h. Limita maximă de viteză pentru acea porțiune de drum era de 100 km/h, așa că agenții i-au suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile și i-au aplicat-o.

Culmea e că Moroșanu abia își recuperase permisul după alte trei luni de pauză. La finalul lunii aprilie, el a fost oprit de un echipaj de poliție pe Bulevardul Decebal din București și a fost testat pozitiv la etilotest.

Motivul pentru care Cătălin Moroșanu este mereu pe grabă este acela că sportivul e mai mereu pe drumuri. Sportivul locuiește în Iași, acolo unde are și câteva afaceri, însă este consilier județean la Galați. Recent, el și-a deschis și o sală de lupte la București, așa că este nevoit să facă mereu naveta între cee trei localități și uneori apasă prea mult accelerația.

Cititi si Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere. A fost prins cu 154km/h, în Buzău: luptătorului i s-a mai luat permisul şi în 2017

Lasa un comentariu