Moarte cruntă pentru un tânăr IT-ist aflat pe motocicletă. O basculantă i-a tăiat calea

Victima a fost un tânăr specialist în IT, accidentul având loc pe drumul E85, în comuna Mirosloveşti. La Strunga, un pieton care traversa prin loc nepermis şi-a pierdut viaţa.

Două accidente mortale au avut loc ieri pe drumurile din judeţul Iaşi. Un motociclist şi-a pierdut viaţa la Mirosloveşti, iar un pieton a fost lovit de către un autoturism la Strunga.

Primul accident mortal a avut loc în jurul orei 11, atunci când Simion Zafiu (foto), un bărbat de 33 de ani, din judeţul Suceava, circula pe o motocicletă, iar într-o depăşire, acesta a fost lovit de către o autobasculantă, care era pe sensul opus şi urma să facă un viraj la stânga. În urma impactului, motociclistul a murit pe loc, scrie ziaruldeiasi.ro.

Din primele informaţii culese de poliţişti la faţa locului, şoferul autobasculantei ar fi virat neregulamentar, motociclistul depăşind regulamentar.

„Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul mortal“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Victima era un specialist în IT, foarte apreciat în comunitate şi pentru implicarea în acţiuni de voluntariat, fiind membru al „Bikers for Humanity Romania“. De exemplu, în aprilie se oferea să facă cumpărături pentru cei izolaţi la domiciliu, fără niciun cost pentru transport.

Al doilea accident a avut loc după aproximativ o oră, la Strunga. Un bărbat în vârstă de 56 de ani, a încercat să traverseze strada, printr-un loc nepermis, şi a fost izbit de către un autoturism. Pietonul şi-a pierdut viaţa.

Lasa un comentariu