Minciunile PNL au atins apogeul: Turcan şi Boloş au fost trimişi la Iaşi să ne amăgească pe subiectul cu autostrada (P)

Vicepremierul Raluca Turcan şi ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloş au venit la Iaşi, pentru a-i păcăli pe moldoveni că gata, autostrada Iaşi-Târgu Mureş intră în linie dreaptă.

Dacă lucrurile privind A8 ar fi fost atât de avansate, dar şi clare în acelaşi timp, în mod sigur Ludovic Orban n-ar fi pierdut ocazia şi s-ar fi afişat cu lopata în mână pe câmpurile judeţului Iaşi. Nu doar că Orban n-a mai ajuns la Iaşi, deşi vizita era dată ca sigură, dar nici măcar ministrul Transporturilor, Lucian Bode, n-a mai venit la întâlnirea cu oamenii de afaceri ieşeni. Cum n-a mai venit nici la conferinţa de presă, pentru că probabil nici nu avea ce să le spună concret jurnaliştilor.

În schimb s-au afişat Turcan şi Boloş plus cuplul minune al politicii bahluiene Alexe-Chirica. Ce ne-au anunţat domnii liberali? Că două capete din autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş se vor face din Planul Naţional de Rezilienţă. Asta după ce şi-au dat seama că au pierdut zdravăn voturi la Iaşi pentru că din tolba europeană de 30 miliarde de euro nu au alocat iniţial mai nimic capitalei Moldovei.

Promite, doar nu costă nimic, cam asta s-a petrecut la Iaşi în timpul desantului ministerial liberal. Iaşul a primit în realitate ZERO fonduri, iar locuitorii judeţului trebuie să afle acest lucru. La fel se va întâmpla şi dacă PNL mai rămâne la guvernare şi după 6 decembrie. Iaşul va fi văduvit de banii europeni pe care ni-i tot flutură Iohannis şi Orban. 

Turcan, Boloş, Chirica şi Alexe doar mimează că se preocupă de judeţ şi că aduc investiţii guvernamentale la Iaşi. Vedem ce se petrece şi cu spitalul mobil, obiectiv realizat de PSD, pe care PNL Iaşi a încercat din primul moment să pună lacătul. Dacă nu ar fi explodat numărul de cazuri la Iaşi, instituţiile n-ar fi mişcat un deget pentru deschiderea unităţii medicale de la Leţcani, care vedem că se dovedeşte atât de utilă şi de necesară în aceste vremuri tulburi.

Liberalii n-au nici o realizare notabilă la Iaşi, însă propaganda lor funcţionează la cote maxime. 

Pe 6 decembrie îi oprim, arată şi sondajele că PNL se află pe tobogan. Sper ca ieşenii să iasă în număr mare la vot şi să le dea palma politică pe care o merită.

(Sursa :Comunicat de presă Bogdan Cojocaru, deputat PSD)

Lasa un comentariu