Meteo. Cum va fi vremea în luna iulie: Vine vara în ţară, cu temperaturi numai bune de plajă

  • Meteorologii anunţă vreme bună pentru următoarele patru săptămâni
  • Vor fi temperaturi normale pentru această perioadă de vară
  • La jumătatea lunii iulie şi în ultima perioadă a intervalului vremea se poate răci, în special în nordul ţării

Meteorologii anunţă vreme bună pentru următoarele patru săptămâni, cu temperaturi normale pentru această perioadă de vară, potrivit mediafax.ro

Prognoza meteo: Vremea în ţară 22 – 26 iunie

Între 22 şi 26 iunie, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, posibil uşor mai coborâte, local, în sudul şi sud- vestul ţării, dar şi uşor mai ridicate în regiunile nordice. În regiunile sud-estice si în extremitatea de sud a ţării, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval. În restul teritoriului cantităţile de apă vor fi excedentare.

Prognoza meteo: Vremea în ţară  29 iunie – 6 iulie

În perioada 29 iunie – 6 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo: Vremea în ţară  6 – 13 iulie

În săptămâna 6 – 13 iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în regiunile intracarpatice, dar mai ales în extremitatea de nord-vest a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale şi nordice dar mai ales în cele nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo: Vremea în ţară 13 – 20 iulie

În săptămâna 13 – 20 iulie, valorile termice vor fi uşor mai coborâte de cât cele specifice pentru această perioadă, în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Lasa un comentariu