Mai mare rușinea! Poli Iași s-a împrumutat de la persoane fizice pentru a achita salariile!

Fotbaliştii Politehnicii Iaşi au încasat unul dintre cele două salarii restante. La capitolul prime de rezultat, clubul mai are o singur restanţă. Jucătorii ieşeni trebuie să primească 1.500 de euro pentru victoria cu CFR Cluj.

Banii pentru achitarea salariilor pe luna septembrie au fost obţinute ca urmare a împrumutului acordat de Clement Ifrim şi Cezar Ungurenaşu, ieşeni care lucrează în IT în SUA, screi realitateadeiasi.net.

Aceştia au împrumutat clubul din Copou cu 200000 de euro. Cei doi au mai dat bani cu împrumut clubului ieșean în primăvară, Poli returnând împrumutul în vară, din prima rată a drepturilor TV pentru acest sezon.

„Am primit asigurări că până săptămâna viitoare ne va fi virată a doua rată din proiectul de susţinere a fotbalului ieşean din acest an. Adică 1,3 milioane lei din proiectul de 2 milioane lei pentru perioada august – noiembrie. Până acum am încasat 600.000 de lei, iar în decembrie aşteptăm 100.000 de lei”, a spus preşedintele clubului, Adrian Ambrosie.

Acesta a adăugat că a purtat discuții cu o firmă germană de construcţii industriale, ai cărei reprezentanţi ar putea veni la Iaşi, la meciul cu FCSB.

Lasa un comentariu