Magistrații au decis! Frații Tate rămân în arest pentru încă 30 de zile

Vineri, 20 ianuarie, Tribunalul București a decis să prelungească măsura de arest preventiv pentru frații Tate pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia magistraților poate fi contestată la Curtea de Apel. În cazul în care contestația va fi respinsă, Tristan și Andrew Tate vor rămâne în arest până pe data de 27 februarie. 

Pe data de 20 ianuarie, Andrew Tate și Tristan Tate au fost aduși la sediul Tribunalului București, unde au fost judecați în regim secret. Alături de cei doi frați, au fost și Luana Radu și Georgiana Nagel, femeile care i-ar fi ajutat la „ferma videochatistelor”. Inculpații au aflat astăzi decizia magistraților de a le prelungi arestul preventiv pentru încă 30 de zile față de termenul inițial.

Frații Tate, în plin proces. De ce sunt acuzați influencerii

Pe lista acuzațiilor care le sunt aduse atât celor doi frați, cât și cele două persoane acuzate, Luana Radu și Georgiana Nagel, se numără: înșelăciune, trafic de persoane, răpire, alcătuirea de grup infracțional. Au fost identificate deja șase victime care au depus mărturie împotriva grupului organizat. Mai mult de atât, după arestarea lor, au la iveală mai multe tinere care şi-au povestit experienţa cutremurătoare cu Andrew Tate, atât din România, cât şi din Marea Britanie.

Potrivit unui comunicat oficial emis de DIICOT, mai multe tinere au fost ademenite de frații Tate prin metoda «loverboy» în ultimii doi ani. După ce erau convinse de sentimentele influnecerilor, femeile erau aduse în imobile din Ilfov. Ajunse acolo, victimele erau bătute, intimidate și obligate să producă tipuri de conținut erotic pentru a le aduce fraților Tate beneficii materiale.

Sursă: cancan.ro

Citește și: O companie aeriană indiană, amendată cu 37.000 de dolari după ce un pasager beat a urinat pe o femeie

leave a reply