Lucrări de amenajare a trecerilor de pietoni pe raza localității Lețcani

Lucrări de amenajare a trecerilor de pietoni. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iași a demarat astăzi, 18 mai, lucrări de amenajare a trecerilor de pietoni existente pe DN 28, pe raza localității Lețcani, jud. Iași.

Lucrările sunt executate în regie, conform prevederilor O.G. 195/2002 și a catalogului de măsuri privind siguranța circulație. Decizia privind amenajarea celor două treceri de pietoni a fost luată în urma solicitărilor Primăriei Lețcani, cu acordul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul Rutier, având în vedere gravele accidente rutiere petrecute pe tronsonul respectiv.

Pentru evitarea ambuteiajelor, lucrările se vor desfășura pe timp de noapte, în intervalul orar 20:00 – 05:00, concomitent cu lucrările de așternere a covorului asfaltic pe tronsonul Podu Iloaiei – Valea Lupului.

Citește și Polițiștii de frontieră au restituit un portmoneu pierdut.

Polițiștii de frontieră au restituit un portmoneu pierdut. Doi polițiști de frontieră aflați în timpul liber au găsit un portmoneu, în care se aflau documente și sume de bani, pe care ulterior l-au predat proprietarului.

Vineri seara, în jurul orei 19.00, doi polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni, aflați în timpul liber la cumpărături într-un magazin din localitatea Berezeni, au observat pe pardoseala acestuia un portmoneu.

Polițiștii de frontieră au restituit un portmoneu pierdut

,,Colegii noștri au anunțat dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Berezeni și au solicitat prezența șefului de tură. Acesta a procedat la verificarea sumară a conținutului portmoneului, în care a găsit o carte de identitate, un permis de conducere și o sumă consistentă de bani (în lei, bonuri de masă și valutã). Pe baza documentelor găsite a fost identificat proprietarul în persoana unei femei din localitatea Vetrișoaia, care a fost anunțată telefonic și invitată la sediul sectorului pentru recuperarea bunurilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui,  Subcomisar de poliţie Mirică Irina.

Polițiștii de frontieră nu au dorit să li se dezvăluie identitatea, însă au precizat că gestul lor este unul de normalitate și că fiecare cetățean trebuie sã procedeze la fel în astfel de situații.

Lasa un comentariu