S-a stins din viață generalul de poliție ieșean Teodor Zaharia

UPDATE 14:30 Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Adormirea Maicii Domnului și Cuvioasa Teodora de la Sihla, începând cu data de 05.05.2021, ora 12.00, iar slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă , la aceeași biserică, începând cu ora 11.00. De aici, cortegiul funerar se va deplasa la Cimitirul Galata unde va avea loc înmormântarea.

Știrea Inițială: S-a stins din viață generalul de poliție ieșean Teodor Zaharia. El a fost unul dintre cei mai însemnați șefi ai Inspectoratului de Poliție Județean Iași. 

,,Din păcate, în ultimii ani acesta a suferit mai multe complicații medicale, în a treia zi de Paști acesta plecând spre ceruri. A fost caracterizat și a rămas în amintirea tuturor polițiștilor ca fiind un om de o valoare morală ridicată,  un foarte bun profesionist,  dar și un om cu un suflet nobil”, a transmis un angajat al IPJ Iași.

Generalul Teodor Zaharia a fost la conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași  în perioada anilor 1993 -1997. În anul 1996 el a fost înaintat la gradul de general de brigadă,  iar la începutul anului 1997 acesta a fost numit în funcția de ministrul secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Lasa un comentariu