La Spitalul de Recuperare se pot face analize decontate de Casa de Sănătate

La Spitalul Clinic de Recuperare din Iaşi se pot face analize medicale cu programare atât cu decontare prin Casa Judeţeană pentru Asigurări de Sănătate (CJAS), cât şi în regim de plată.

Printre analizele decontate de CJAS se numără cele hematologice (hemoleucogramă completă, VSH, examen citologic al frotiului sanguin etc), imunologice, biochimice (uree, creatinină, bilirubină, glicemie, colesterol) şi microbiologice (examen bacteriologic exsudat faringian, din secreţii otice, nazale etc), scrie ziaruldeiasi.ro.

 Programările pentru analize medicale în laboratorul spitalului se fac la numărul de telefon 0232266044, interior 113. Laboratorul de analize medicale al Spitalului Clinic de Recuperare este acreditat de RENAR (Asociaţia de Acreditare din România), această acreditare certificând că laboratorul şi personalul au competenţe pentru a efectua determinări corespunzător cerinţelor europene şi internaţionale. Totodată, acreditarea laboratorului este o cerinţă obligatorie pentru a contracta servicii medicale cu CJAS. 

Lasa un comentariu