ISJ Timiș anunță amânarea simulării examenului de Bacalaureat

În cursul zilei de duminică, Inspectoratul Școlar Județean Timiș a hotărât amânarea, în Timișoara și în alte două localități, a simulării examenului de Bacalaureat pentru perioada 12-16 aprilie. Totodată, de luni, cursurile față în față se vor suspenda timp de 14 zile în localitățile unde rata de infectare trece de 6 la mia de locuitori.
„În ședința Consiliului de Administrație al Inspectoratului Județean Timiș, desfășurată duminică de la ora 11.00, s-au luat următoarele hotărâri:

  1. Desfășurarea simulării examenului de bacalaureat (pentru liceele din Timișoara, Giroc și Lovrin) se amână pentru perioada 12-16 aprilie 2021;
  2. Unitățile de învățământ din localitățile cu incidența peste 6 la mie vor suspenda cursurile față în față pentru o perioadă de 14 zile începând cu 22 martie 2021 (activitățile didactice urmând a se desfășura online), în baza ordinului comun nr. 3459 din 6 martie și a ROFUIP (art 9, alin 4 )”, precizează o înștiințare a instituției.
    Cu toate că Direcția de Sănătate Publică și Institutul Național de Sănătate Publică au anunțat necesitatea prelungirii unor restricții în Timișoara, Consiliul și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență au amânat și eliminat ulterior măsura carantinării orașului și a localităților situate în imediata apropiere a acestuia.

Editor: Adina Macovei

Lasa un comentariu