Începător la sloturi online? Iată câteva lucruri care-ți vor face viața mai ușoară

Mulți români joacă la sloturi online. Unii înțeleg perfect „ideea” acestor jocuri video, și anume că reprezintă exclusiv o sursă de divertisment. Ei au parte de distracția așteptată, pentru care plătesc prin miza fiecărei rotiri. Pe de altă parte, alți jucători văd în jocurile de noroc o sursă de îmbogățire și au parte de deziluzii.

Acesta este primul lucru pe care trebuie să îl înțelegi dacă ești începător: jocurile de noroc trebuie să reprezinte o distracție pentru participant și nimic mai mult, indiferent dacă o sesiune se încheie pe minus sau pe plus.

Concret, fiecare slot are o rată de câștig (RTP) setată de producător. De exemplu, un joc poate avea RTP-ul de 95%. Înseamnă că 95% din suma totală mizată de jucători la respectivul joc se întoarce sub formă de câștiguri, cazinoul având o marjă medie de profit de 5% la un rulaj de x1. De obicei, un jucător rulează de mai multe ori bugetul, însă dinamica jocului este decisă de noroc.

E ca și cum ai cumpăra bilet la film

Nu spunem că nu poți ieși pe plus la sfârșitul unei sesiuni de joc, dar este probabil este să pierzi suma jucată. Prin urmare, consideră că „iei bilet” la sloturi așa cum plătești accesul la film, la teatru sau la un meci de fotbal. Banii plătiți pe bilet s-au dus, nu se mai întorc. Pune răul înainte și consideră că pierzi ce joci la sloturi deci alocă doar o sumă pe care îți permiți să o cheltuiești.

O dată ce te-ai împăcat cu acest risc, distracția este garantată. Ai acces nelimitat la mii și mii de jocuri cu tot felul de tematici și de mecanisme de câștig. Unele pot fi mai profitabile decât celelalte, de aceea, înainte să joci pe bani reali, este bine să le încerci pe site-uri cu sloturi online în variantă demo. Astfel, poți identifica păcănele cu volatilitate scăzută (rotirile norocoase nu au câștiguri însemnate în mod obișnuit, dar au o frecvență mare, deci trăiești des sentimentul victoriei).

Atenție la ofertele de bun venit

Contează și la ce cazinou joci. Înainte de a-ți deschide cont, informează-te pentru a afla ce platforme au o rată medie de câștig mai ridicată. Este un aspect important pentru ca distracția să dureze cât mai mult. Tot la  acest capitol, al alegerii cazinoului online, trebuie menționat și avantajul reprezentat de ofertele promoționale de bun venit.

Clienții noi primesc fonduri suplimentare sau/și rotiri gratuite din partea operatorilor. Este destul de greu să transformi în bani reali fondurile suplimentare și câștigurile obținute din rundele gratuite care nu sunt cash, din cauza condițiilor de rulaj. Totuși, prin efectuarea rulajului, te distrezi, adică îndeplinești obiectivul fixat atunci când îți deschizi cont la un cazinou online.

Tot mai multe cazinouri online oferă și rotiri gratuite fără depunere. Poți juca la sloturi imediat după ce te înregistrezi pe platformă, chiar dacă nu ai bani să îți alimentezi contul. Te sfătuim să profiți de această oportunitate, pentru că ai doar de câștigat.

Lasa un comentariu